Lukijat

lauantai 17. elokuuta 2019

Rustiikkinen nukkekoti / Rustic Dollhouse 1:12




Tämän nukkekodin tekeminen oli ihan ex temporee- juttu. Mulla ei varmaan just sillon ollut mitään tekemistä, mutta jokainen käsityöläinen tietää sen tuntee, kun sormet on ihan levottomat että jotakin tarttis teherä 😁😄

Tykkään todella paljon, vois sanoa jopa ihan faniksi /idoliksi jne, Cinderella Moments- blogin nukkekodeista. Niissä on vaan sitä jotain, mistä itse tykkään ja kun kuvia selailee niin ihan silmä lepää 💖💖 Että sieltä sain ideaa tähän taloni malliin. Mutta muutoin ei ollut mittoja eikä oikeen mitään. Niin kauan jo harrastanut minimaailman juttuja, että tietää jo huonekorkeudet ym 

Mulla oli jäänyt iso kasa mdf-levyjä, 4 mm ja 6 mm paloja, joita oon sahauttanut jo vuosia meidän paikallisessa Vaneritehtaalla. Iso kiitos heille kaikkien näiden vuosien yhteistyöstä. 

Rustiikkisen Nukkekodin seinät ja lattiat on 4 mm MDF:stä. Piha-alue on 6 mm mdf. Katto ja kattotiilet oon kierrättänyt ihan tavallisesta ohuesta pahvista. Kirjakauppa Adlibris in pakkauspahvit on just hyviä; ne on ohuita ja tasaisia. 

Julkisivut on tapetoitu rösöpintaisella luonnonvalkoisella tapetilla, jota on saanut ilmaiseksi meidän paikallisesta Rautiasta. 

Että näin tästä lopulta tuli nukkekoti, jonka nimesin Rustic Dollhouse. 





















































































(C) Jaanan Nukkekoti / Jaana Hakola





1 kommentti:

PILAR6373 kirjoitti...

Es preciosa,me encanta el estilo rústico!!
Besos.