HEDELMÄKULHON OHJE 1:12
Ota pala uunissa kovettavaa massaa (esim. Fimo) ja pullonkorkki.
Pursota vähän massa-askarteluun tarkoitettua "liimaa".
Tee massasta ensin tasainen, halkaisijaltaan noin 1,2 cm pyöreä pohjan pala.
Paina sormenpäillä keskelle pieni kolo.
Tee sitten massasta "kulhon jalka", korkeus noin 5 mm ja aseta se keskelle pohjan palaa.
Laita vähän korkin pohjalle perunajauhoja, paina massanpala sinne ja sormin levittele pitkin reunoja ja vähän reunoista ylemmäs (kuin taikinaa laittaisi piirakkavuokaan).
Ota massanpala terävällä välineellä varovasti pois korin pohjalta ja sormin nostele kulhon reunoja.
Liimaa pohjaosat kulhoon ja paista uunissa massavalmistavan ohjeen mukaan.
Anna jähhtyä kulhon ku otat sen uunista ja voit koristella sen mieleisesi mukaisesti.
Tee massasta hedelmiä kulhoon.
VALMIS HEDELMÄKULHO 1:12
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti