torstai 10. joulukuuta 2015

Joulutähti


JOULUTÄHDEN OHJE 1:12 
 Painele punaisesta / valkoisesta sekä vihreästä askartelukartongista kuviolävistäjällä kukat ja terälehdet. Jos sinulla on lehden kohokuviointilaite niin painele kaikki sillä myös läpi, muttei tätä tarvitse välttämättä tehdä. 


Liimaa pieniä askarteluheteitä (kolme kpl per varsi) askartelutikkuun, hammastikkuun ym. 
Tikku on sopivan paksu pitämään Joulutähden hyvin pystyssä.  Mene askartelutikulla läpi kaikki kukat ja terälehdet pyöristäen ne. Tämän jälkeen on helppo asettaa kaikki paikoilleen.  Voit liimata kukkia niin paljon kuin haluat (riippuen tuuheudesta), mutta aina kerroksittain, vähän toistensa päälle.  Aloita samalla tavalla terälehtien liimaaminen.  Kun olet tyytyväinen joulutähden kokoon sekä tuuheuteen, katkaise alhaalta, mutta jätä vara kukkapurkkiin sekä jos haluat ympärille koristella jotain myöhemmin. Laita liimaa purkin sisälle ja liimaa pala kuivasienestä sinne. Tee tikulla reikä keskelle ja upota joulutähti kukkaruukkuun. 
 Voit koristella alaosan maisemointijutuilla, jäkälällä, niinillä...mitä vaan askaretelumaateriaali tähän sopivaa löytyy. Tee rusetti ohuesta satiininauhasta.
 VALMIS JOULUTÄHTI NUKKEKOTIIN
 


 Tein myös valkoisesta askartelukartongista joulutähtiä. 

2 kommenttia:

Drora's minimundo kirjoitti...

Great Christmas plant! Thank you for sharing this wonderful tutorial.
Hugs, Drora

Elena Fusari kirjoitti...

BELLISSIMA!!!!! Lo fai sembrare facile, quindi voglio provarci. Sarebbe anche un bel segnaposto per la tavola di Natale. GRAZIE per l'dea e Buon Tutto ^_^