Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

torstai 22. maaliskuuta 2012

Nukkekoti Mummola - Grandmother's House, Part 1


Tilasin Minimaailmasta tämän pohjakerroksen. Halusin tehdä mummolan pikkumökin. Tulevissa postauksissa näette miten pohja-/kellarikerroksesta saa tehtyä ihan tavallisen pienen nukkekodin, jossa on pari huonetta.Ensin palaset olivat lattialla ja mietin mikä kuuluu mihinkäkin ja mitkä osat jätän pois.

Löysin siivouskaapista maalipurkin ja yhtään ei ollut tietoa minkäväristä siellä oli. Onneksi maali ei ollut kuivunut!! Joten ei muutakuin maalaamaan vihreällä, sellanen vanhanajan (talonpojan) vihreä.


 Ikkunat ja oven maalasin valkoisella akryylimaalilla.
Ostin samalla talon asukkaan eli isoäidin eli mummun ja pari muuta nukkekotituotetta puuvalmiina. Tuo keinutuoli menee sitten makuuhuoneeseen. Mummulla ei ole nimeä. Annikki nimeä en voi enää käyttää koska sellainen asuu Nukkekoti Kirvesmäessä. Mutta keksi sinä nukkekotiystävä tälle asukkaalle nimi, voittaja saa jotain kivaa, tietenkin nukkekotiaihieisia juttuja; materiaalia ja itsetehtyä.4 kommenttia:

Riitu kirjoitti...

Hei Jaana!Tosi hieno mummonmökki.Minullakin on mummonmökki,pahvista tehty mutta hyvin "toimii".Olet ahkera ja taitava mineilijä.Käyn usein sivuillasi,mutta kommentteja en ole laittanut.Ehdootaisin mummon nimeksi MARTTA.Hyvää kevättä!

Iris kirjoitti...

Hieno mökki ja varmasti tulee ihana sisätäkin! Minulla olisi kaksi ehdotusta Helmi tai Tyyne!

Taina kirjoitti...

Hei ihana mökki mumolle Lyyti tai Amalia minun mummoni toinen nimi. Nukkekoti je

Heidi Kuu kirjoitti...

Hei. Ehdotan mummon nimeksi oman famuni nimen Hilda Sofia.

terv. Heidi