tiistai 25. tammikuuta 2011

Uusia tavaroita nukkekoti kirvesmäkeen


Olen vähän laitellut Nukkekoti Kirvesmäkeen uusia tavaroita, joita olen saanut viime vuoden jaanan joulukalenterista ja joulukalenteriswpaista. Muutama on myös itse ostettua.
Nukkekodin keittiön pöydälle laitoin itse tekemän silitystekniikalla olevan pöytäliinan. Hienon kukka-asetelman astioineen on tehnytMaisa ja herkut pöydällä on Tilkkutiinalta. Ruskea hieno synttärikakku on Jatan tekemä.
Annikki- mummun makuuhuoneeneen pöydällä on upea Reutterin kahvikuppi asetelmineen ja samaa sarjaan kuuluu samat astiat telineessä....
...jotka laitoin nukkekodin ruokailuhuoneeseen astiahyllyn päälle.

Matot olen ostanutMinimaailmasta ja ne löysi paikkansa nukkekodin kolmannen kerroksen eteisaulausta. Olen sinne joskus virkannut mun omia räsymattoja, mutten enää löydä niitä mistään. Matot sopivat hyvin lattiavärityksen kanssa.
Tämän aivan upean ristipistoin tehdyn seinävaatteen laitoin nukkekodin olohuoneeseen. Sain sen Tilkkutiinalta. Sitten myös huomasin että olohuoneeseen jäi vielä joulumatto, joten se otetaan nyt pois, kun nukkekodissakin mennään kohti kevättä....:)

Tämän ihanan seinäkoristeen olen saanut Heidiltä. Heidille lähtee jotain kivaa minijuttuja ennen ystävänpäivää :)

Tämä ihana tuohikoppa on Tuikulta.

Suklaat vadilla olen saanut Tilkkutiinalta.

Tämä aivan upea virkattu peitto on Maisan käsialaa.
Mummu se istuu makuuhuoneen sohvalla kissa sylissään hieno villapaita päällä, jonka on tehnyt Saga ja hienot villasukat mummulle on lähettäny ttilkkutiina.
Tytöt pelaavat Titan valmistamasta kitistä tehtyä laburinttipeliä. Kitin olen saanut Tilkkutiinalta.

Ei kommentteja: