Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

ARVONTA!!!!

ARVONTA!!
 
 
Keksi nimet nukkekodin asukkaille sekä heidän sukunimensä. Palkintona yllätyslaatikko jossa huonekaluja sekä itsetehtyjä erilaisia sisustustekstiilejä nukkekotiin.
 
Aikaa on su 11.11 asti.
 
 
 


Keittiön valmistamista

Olen aloittanut Nukkekoti Cherrydalen viimeisen huoneen tekemistä eli keittötä. Sain tänään maalattua lattian sekä laitettua tapetit seinille ja led-lamput kattoon. Tuonne syvennykseen tulee sitten keittön pöytä ja tuolit. Keittönkalusteet vielä puuttuvat. Ja ne joudun tilata, koska itselläni ei tällä hetkellä riitä matskuja niiden tekemiseen.
 
 
 

 

 

 

 

  
 


maanantai 15. lokakuuta 2012

Makuuhuone on valmis.

Nukkekoti Cherrydalen makuuhuone on valmis.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 


tiistai 2. lokakuuta 2012

Lastenhuone valmis.

Nukkekoti Cherrydalen lastenhuone on valmis. Lamput ovat led-lamppuja (kaupasta Miniature and Graft UT), taulut ovat Maisalta, matot Irjalta Facebookin nukkekotikirppikseltä. Kerrossängyn olen tehnyt itse Biltemanin tikuista. Ruskea tuoli on Marialta nukkekotikirppikseltä. Hyllykkö on em-tuote Minimaailmasta ostettu puuvalmiina. Tytön vaatteet ja reppu on Tuula Jokiselta ostettu myös nukkekotikirppikseltä. Huoneeseen tulee vielä jotain pientä, ehkä myös ikkunalaudat ja siihen jotain leluja ym. Huoneessa on paljon tavaroita joita olen saanut eri swapeista ja emolahjojakin. Kirjat hyllyssä on Marialta. Varmaan moni tunnistaa oman tavaransa tuolta huoneesta :)