Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

tiistai 31. tammikuuta 2012

Night gown

Tein yhden yöasun askartelupakkauksesta. Näitä tulee useampikin. Eli nukkekotikokoa 1:12Askartelupakkauksia

Tilasin The Craft Pack Companysta erilaisia askartelupakkauksia ja nyt niitä sitten olen tehnyt iltaisin. Ihan kaikkia en vielä ole tehnyt ja loput on sellaisia jotka pitää ommella, ja sehän ei ole mun parasta osaamista 1:12 koossa. Mutta laitan kuvia tänne sitten kun niitä alkaa valmistua.


Tämä huntu oli ihan kokeiluversio. Tarkoitus olisi tehdä yhdestä askartelupakkauksesta hääpuku huntuineen päivineen. 


Tiskipöydän maalaus

Ostin Minimaailmasta tällaisen puuvalmiin tiskipöydän ja maalasin sen sitten. Tasot molemmin puolin olen maalannut kastanjalla, muut maitokerman värisellä akryylimaalilla. Tiskialtaan maalasin ihan viti valkoisella ja päälle laitoin vielä sitä servettilakkaa, vai mitä se nyt on....siis kiiltoa tuomaan. Virkkasin alatasoille pari koria. 

Kukkapöytä ja viherkasvikitti

Enpä ole pitkiin aikoihin päivittänyt blogiani, mutta se johtuu siitä että olen joutunut paljon käymään lääkärissä ja muissa tutkimuksissa molempien poikieni kanssa. Se on aina niin raskasta touhua, etten ole jaksanut oikeen tehdä enää illalla mitään. 

Mutta sain tämän pienen pöydän maalattua (ostettu Minimaailmasta puunvärisenä) kastajanvärisellä akryylimaalilla ja tein viherkasvin kitistä, jonka olen tilannut täältä. 

torstai 19. tammikuuta 2012

Washstand and Ladies Perfume Shelf Kit

Ultsun kaupasta tilasin tuon pesupöydän puunvärisenä, maalasin sen kastanjanvärisellä akryylimaalilla. Tuon hyllyn täynnä ihania juttuja, olen tilannut täältä. Eilen illalla sitten asetin kaikki valmiille hyllylle. 
maanantai 16. tammikuuta 2012

Uusi valokuvausstudio ja muutakin....

Tilasin joskus ennen joulua Biltemalta pahvilaatikoita,joihin olen sitten näitä miniatyyrejä laittanut enimmäkseen lankoja ym. Muutama laatikko jäi, ja ajattelin että kun niissä on jo valmiina noi taitokset, ehkä voisin tehdä uuden valkokuvausstudion nukkekotituotteille. Ei kun tuumasta toimeen....ensin leikkasin osat ja lattian tein biltemanin sytytetikuista ja maalasin kastanjan värisellä akryylimaalilla.  En muistanut otta kuvaa kun akryylimaali oli kuivunut niin hioin koko lattian. Näkyy varmaan noissa muissa kuvissa sitten. Ja sillä aikaa kun lattian maali kuivui, liimasin tapetit teinille. Tapetti on Minimaailmasta. Ja maalasin puunväriset lattialistat kahvikerman värisellä akryylimaalilla. Ehkä väri olisi saanut olla beige tai vaaleanruskea, mutta kun ei enää varastossa ollut sen väristä maalia.

Uuden valkokuvausstudion seinän vieressä erinäisillä pistoilla tehdyt Tervetuloa/Welcome taulut. 


Tämä tuolit ja pöydän puunvärisenä olen myös tilannut Minimaailmasta. Mulla on yksi projekti menossa mutta kerron siitä sitten myöhemmin. Kunhan nyt ensin maalailen näitä huonekaluja ym sinne. :)


tiistai 10. tammikuuta 2012

Vähän sitä sun tätä

Ensiksi tilasin Ultsun kaupasta näitä askartelupakkauksia, pesupöydän ja muuta kivaa. Mulla oli tarkoitus tilata noita punasipuleita enemmänkin, että virkkaan sitten pienen sipulipussin, mutta unohdin sitten lisätä niitä tilauslomakkeessa. Ehkä taisin olla niin väsyksissä, etten taas ymmärtänyt mistään mitään...Mutta kiitos Ultsulle todella nopeasta toimituksesta!!
Sitten meidän nukkekotikerhon viime vuodella oli Juhlat swap ja minä todellakin olen ollut lievästi sanoen jälkijunassa tämän swapin kanssa. Me oltiin Jaanan kanssa siinä kahdestaan. Olen jo kauan sitten saanut Jaanalta tämän naamiaissetin, joka on todella upea ja mitä tilasin Ultsulta, lähetin Jaanalle sitten nukkekodin tyttövauvan kastesetti kitin ja helistinkitti. Eli ristiäiset. Jaanalle on pientä askartelua näiden kittien kanssa. 


Mun kuvat eivät tee oikeutta sille, kuinka upea tuo mekko on luonnossa!!Ja mä olen ollut tosi väsynyt viime aikoina tämän astman takia. Olen joutunut monta kertaa yöllä nousemaan kun yskittää niin että tukehtuu. Pari kertaa yössä Ventolinea ja lasillinen vettä päälle. Joten yöunet ovat olleet aika minimissä, nukkuisin jo seisaalteen jos joku pitelisi kiinni, joten en ole saanut muuta aikaiseksi tänään kuin lähetin Jaanalle sen paketin, Nukkekoti Kirvesmäen Annikki-mummulle lukulasit päähän ja leveästä pitsistä tein tuollaisen puseron, liimaasin ja taittelin, taittelin ja liimasin.... Toivottavasti huomenna olo olisi vähän pirteämpi, joten mä sanon jo tässä vaiheessa iltaa että Hyvää Yötä!!