Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Virkatut patalaput

Viimesestä postauksesta on jo jonkin aikaa. Aika kurjaa, mutta kun ei vaan viime aikoina ole ollut minkäänlaista inspistä tehdä mitään. ja muutenkin kesällä on paljon muuta tekemistä kuin tehdä miniatyyrejä. Aika alkeellista, mutta sain muutaman kesäisen patalapun tehtyä nukkekotiin. Lanka on Novitan virkkauslankaa koukulla nro 1.00. Muuta ei sitten ole tullut tehtyä. Ja voi olla että taas seuraavaan postaukseen menee aikaa....katsotaan mitä ideoita tulee tässä matkan varrella.....Mutta oikeen hyvää kesää kaikille!!!5 kommenttia:

Ninni Kontio kirjoitti...

Mukava nähdä, että jollakin muullakin on ollut virkkaustouhut päällä :) Itsekin olen vain lähinnä virkkaillut aina välissä jos toisessa, kun ei oikein ole viitsinyt paneutua mihinkään kovin paljon keskittymistä vaativaan. Ihanan hempeitä patalappuja! :)

mcddiss kirjoitti...

que bonitos y menudo surtido

besitos


Mari

Hilsu kirjoitti...

Hei!
Meilläkin on virkattu patalappuja (1:1), muttei postauksen postausta pitkään aikaan!
Löysin mukavan ohjeen Kotivinkin 101 ideaa-lehdestä nro 2 2012, patalappuja jämälangoista.

Hyvää kesän jatkoa <3

Ascension kirjoitti...

Un fantastico trabajo, me encantan!!.
besitos ascension

AinoS kirjoitti...

Heippa..täälläkin on virkkailtu...mutta ei patalappuja. Vuodatus on ´´remontissa´´ joten ei voi mitään ennen 30.7 jolloin lupasivat että alkas taas toimimaan. No minijutuja voi onneksi tehdä vaikka en saakaan kuvia nettiin vielä. Kiva kun sinä voitlaittaa jotain ihasteltavaa tänne!