Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

maanantai 16. tammikuuta 2012

Uusi valokuvausstudio ja muutakin....

Tilasin joskus ennen joulua Biltemalta pahvilaatikoita,joihin olen sitten näitä miniatyyrejä laittanut enimmäkseen lankoja ym. Muutama laatikko jäi, ja ajattelin että kun niissä on jo valmiina noi taitokset, ehkä voisin tehdä uuden valkokuvausstudion nukkekotituotteille. Ei kun tuumasta toimeen....ensin leikkasin osat ja lattian tein biltemanin sytytetikuista ja maalasin kastanjan värisellä akryylimaalilla.  En muistanut otta kuvaa kun akryylimaali oli kuivunut niin hioin koko lattian. Näkyy varmaan noissa muissa kuvissa sitten. Ja sillä aikaa kun lattian maali kuivui, liimasin tapetit teinille. Tapetti on Minimaailmasta. Ja maalasin puunväriset lattialistat kahvikerman värisellä akryylimaalilla. Ehkä väri olisi saanut olla beige tai vaaleanruskea, mutta kun ei enää varastossa ollut sen väristä maalia.

Uuden valkokuvausstudion seinän vieressä erinäisillä pistoilla tehdyt Tervetuloa/Welcome taulut. 


Tämä tuolit ja pöydän puunvärisenä olen myös tilannut Minimaailmasta. Mulla on yksi projekti menossa mutta kerron siitä sitten myöhemmin. Kunhan nyt ensin maalailen näitä huonekaluja ym sinne. :)


3 kommenttia:

AinoS kirjoitti...

Ihana uusi studio, lattia on kivan värinen, siinä onkin mukavaa kuvailla uusia juttuja. Toivottavasti voit taas paremmin!

Heidi kirjoitti...

Minustakin studiosi on oikein onnistunut. hyvä keksintö :O)

Fabiola kirjoitti...

Bel lavoro.
Ciao Faby