Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

maanantai 28. helmikuuta 2011

Ystävälle ja äidille

Kauan sitten olin printannut netistä jostain taas mistä lie sivuilta, ystävänpäivään liittyviä printtejä. Isommissa laatikoissa lukee "be my valentine", mutta muissa ei lue mitään. Ihania ruusulaatikoita ym, jotka sopivat äitienpäivä mineilyyn. Harmi vaan, kun en muista mistä ne olen kopioinut
Mutta tässä illan aikana olen ne leikannut, taitellut ja liimannut muotoonsa. Tällaisia juttuja niistä sitten tuli...ihan kivoja äidille


Kehtoja

Löysin aikoja päiviä sitten netistä kehdon ohjeen, en vaan muista miltä sivuilta. Kehto on pieni ja sopii siis pienelle nukkekodin nukelle. Osat on balsasta ja maalattu antiikinvalkoisella ja kermamaidon värisellä aktyylimaalilla.


Kuvassa olevan mollamaijan ja pienen nuken olen saanut Tilkkutiinalta ja taitavat muuten olla Tippaliisan upeaa käsialaa. Tytön kaunis tiara on Sarilta Tupasvillasta.

Ylimääräinen swap - pääsiäinen 2011

.2011 - 19:58
Hei kerholaiset!
Kerhon sivuilla on ylimääräinen swap joka on pääsiäinen. Ilmoittautua voi mukaan 13.3 asti. Nyt joukolla mukaan :)

terkuin
mode jaana


Äitienpäiväswap 2011Hei kerholaiset!

Kerhon sivuilla databasessa on ilmoittautuminen huhtikuun swappiin joka on äitienpäivä.
Tulkaa joukolla mukaan!

terkuin
mode jaana

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Virkatut matot nukkekotiin


Viikonlopun mineily jäi vähän olemattomaksi, mutta sain kolme virkattua mattoa tehtyä nukkekotiin. Eli matossa olen käyttänyt virkkauslankaa ja helmilankaa kaksinkertaisena. Ehkä vähän ohuempi matto tulisi jos tekisi vain kahdesta helmilangasta, mutta mulla oli valkoinen niin loppu, ettei siitä olisi saanut enää mattoa tehtyä. Päihin taas pitsit....laiskana kun en jaksa niitä hapsuja tehdä edelleenkään

Rekvisiitat on itse tyhtyä sekä muut on saatua nukkekotiystäviltä. Kakku on Jatalta lohdutuspalkinto.

Sitten tilasin Minimaailmasta neljä matkalaukkua ja luulin että ne aukeavat...höh... ei ne aukeakkaan. En tiedä mitä niillä nyt sitten teen. Ei tule vastaan sellaista swappiakaan, mihin nämä sopisivat mukaan. Keksiikö joku jotain?
Romanttiset petivaatteet nukkekotiin


Tänään olen varmaan ollut niin romanttisella tuulella, että se näkyy jo näissä nukkekodin petivaatteissa, jotaka tässä illalla ompelin. Nämä varmaan annan jollekin, koska omiin nukkekoteihini ei enää mahdu mitään uutta tällä hetkellä.
Kankaat olet saanut Maisalta.Verhot nukkekodin makuuhuoneeseen

Nukkekoti Kirvesmäessä on toisen puolen seinä vielä ihan verhoja. Samalla ompelin nukkekodin makuuhuoneeseen verhot, kun ompelin ne petivaatteet edellisessä postauksessa. Kangas on EM, jonka olen ostanut Minimaailmasta. Seuraavana on vuorossa keittiön verhot ja ne aijon virkata. Sitten alimmaisessa kerroksessa on se oleskeluhuone, ja sinne virkkaan valkoisesta helmilangasta sivuverhot. Mutta näihin tietenkin menee taas aikaa, ennen kuin ne valmistuvat.
Nuo vaaleanpunaiset ruusut pitsipidikkeissä olen saanut Maisalta ystävänpäiväpaketissa.


tiistai 22. helmikuuta 2011

Lohdutuspalkinto


Voitin Jatan arvonnassa lohdutuspalkinnon ja sain postissa aivan ihanan kakun.


Kiitos Jatta!!

torstai 17. helmikuuta 2011

Seinäkoristeet


Tämän seinäkoristeen mallin löysin taas jostain netistä, enkä tiedä enää miltä sivulta. Muutin tietysti kokoa niin että se olisi 1:12 eli sopiva nukkekotiin. Osat on balsasta.keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Paljon Onnea Kaisa!!

Osallistuin Nukkekotikerhon tämän vuoden syntymäpäiväswappiin kahden Kaisan kanssa.
Ensimmäisenä Kaisankulman Kaisa vietti synttäreitään jo 12.2. Paljon Onnea Kaisalle näin jälkikäteen.
Lähetin kaisalle ison kasan nukkekotitavaraa, enimmäkseen itse tehtyjä, kankaita, pitsiä, kitin ym. Voitte käydä katsomassa Kaisan sivuilta lisää.


maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää Ystävänpäivää - Happy Valentine's Day

HYVÄÄ
YSTÄVÄNPÄIVÄÄ

Ystävänpäivävierailu


Nukkekoti Kirvemäkeen saapui tänään ystävänpäivävierailulle Annikki-mummun tytär Raili, joka toi äidilleen huopakassin (Marian ohjeella tehty), kirjan (Maisalta saatu tänään) ja hienon aalto-maljakon (titan tekemä, Tilkkutiinalta saatu). Mummu oli tietenkin aivan haltioissaan upeista ystävänpäivälahjoista.
Sitten äiti ja tytär istuivat nauttimaan kunnon kaffit leivosten ja pipareiden kanssa.