Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Retropeite

Aloitin tätä retropeittoa jo lokakuun alussa, mutta vasta eilen illalla sain sen valmiiksi. Virkkaustyö väistyi kun aloin tekemään joulukalenteriluukkuja. Peitteen olen tehnyt Eldoradon ja Novitan virkkauslangoista sekä oranssi on Finla kalalankaa.Huom!! En tiedä pätkiikö muilla bloggeri, mutta minulla ainakin siitä asti kun nämä bloggerin ongelmat alkoivat monella muullakin. En pysty kommentoimaan toisten blogeissa (siis vain bloggerin) ja en näe kuvia ollenkaan mitä liitän tänne. Kaikki menee summan mutikassa. Ottaa jo niin päähän kun mulla on ollut ongelmia blogien kanssa jo ainakin pari vuotta. Ensin ne sekoili ties mitä vuodatuksen puolella ja nyt sitten täällä. 
Joten mä pidän kaksi samanlaista blogia rinnan, Jaanan nukkekoti on täällä bloggerissa ja Nukkekoti Kirvesmäki menee takaisin sinne mistä tulikin eli vuodatukseen (tosin en osta verkkotunnusta sieltä enää koskaan, koska ne ongelmat lähti siitä).

Alla bloginapit:

Että näillä sitten mennään eteenpäin. Huomasin eilen vielä että tässä blogissa ihan alussa olevissa blogikirjoituksissa ei näy kuvia ollenkaan. Vuodatuksen blogi on vielä kesken, mutta pikkuhiljaa hyvää tulee, vähän päivässä ja paljon viikossa. 

1 kommentti:

Cris Bottaro kirjoitti...

Hello, linads kuinka paljon näen aina täällä. on niin paljon ideoita jaat. Onnittelut ja iso suukko sydämeen.