Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

perjantai 11. marraskuuta 2011

Jouluinen pyyheliinateline

Nukkekodin keittiöön valmistui jouluinen pyyheliinateline. Kuva on silitetty puuvillakankaalle. Tästä printti- ja silitystekniikasta löydät lisää ohjeita täältä.
Viikko sitten sairastuin nuha-flunssa-kuume- tautiin ja sairaus sitten eteni yli 38 asteen kuumeeseen ja pelkäsin keuhkokuumetta, koska se riehuu kovasti ainakin täällä Etelä-Pohjanmaalla tällä hetkellä. Joten olen viikon ollut suurin piirtein petipotilaana, joten eilen kävin sitten lääkärissä senkin vuoksi koska astmaatikolla on vähän erilaiset oltavat kuin sellaisella jolla ei ole astmaa...eli yskä ei lähde yskimällä-tyyliin. Sain sitten niin kovat lääkkeet, kortisonia myöten, että olen tämän päivän ollut ns. kuutamolla ja vähän pää pökkyrässä...
Joten tiedoksi kaikille joulukalenteriswappiin sekä Jaanan joulukalenteriswappiin mukana oleville, että luukkuja teen koko ajan...vaikka välillä olen pihalla kuin lintulauta...mutta valmistan koko ajan minejä teidän luukkuihinne. Ilmoitan kyllä kun kaikki on valmiina lähtöön. En  siis viime aikoina ole jaksanut vastailla sähköposteihin enkä paljon muuhunkaan. Joten nou hätä- ruukataan sanoa :) 

3 kommenttia:

Fabiola kirjoitti...

Bello!
Ciao Faby

Eliana kirjoitti...

A toalha é linda! O urso de natal e o crochet na barra é maravilhoso. ;)

ANDA kirjoitti...

I think the white-painted wood trim gives a certain atmosphere in the room. You have the right to decide! Otherwise, already beautiful! The remainder (subtitled) egg carton section what will you do? Unfortunately, I threw!
Anda