Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

torstai 27. lokakuuta 2011

Pöytä tai jotain sinnepäin....

Ensiksi haluan kiittää kaikkia ihanista kommenteista ja synttärionnitteluista...:) Kiitos/Thank you! Ja blogiani päivitän aika harvakseltaan nyt kun joulu lähestyy ja monta luukkua on tekemättä vielä...joten kiirusta pitää. Ja kiitos Tilkkutiinalle...paketit tulivat perille ja myös ystävälle Sinikalle...kiitos synttäripaketista!!

Tilasin vähän balsaa ja balsarimoja kun ne oli loppu että saan jotain askarreltua, kun virkkaaminen ja neulominen ottaa käteen niin paljon, etten pysty paljoa kerralla tekemään. Hidastahan tämä miniatyyrien tekeminen on ollut viime aikoina ja sairaus myös jotenkin masenti olotilaa, ettei ole huvittanut oikeen mikään...mutta niin kuin joku kommentissaan sanoi...on näiden minien tekeminen jonkinlaista terapiaa, vaikkei aivot ole niin kauheesti raksuttanutkaan...siis ideat on loppu! Kamalaa!

Mutta siitä tilaamastani balsasta tein pöydän...tai mikä tämän nimi nyt sitten onkaan suomeksi käännettynä...mutta kirjasta Dolls' House Furniture Easy-to-make projects in 1/12 scale. Maalasin sen ensin antiikinvalkoisella maalilla ja sitten tein sen virheen minkä monta kertaa aijemminkin eli liikaa mustaa reunoille ja sinne sun tänne....seuraavalla kerralla yritän muistan olla painamatta pensseliä niin paljon että työ menee aivan pilalle, mutta tällainen siitä sitten tuli....
4 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Tuo pöytä on kyllä upea! :) Samoin kuin kaikki nuo esineetkin :)

Stiina kirjoitti...

Kiva kun paketit perillä terv.Tilkkutiina

maribel kirjoitti...

Jaanan, me gusta muchísimo como te ha quedado el escritorio. Muy bonito.

El bichillo kirjoitti...

Está muy bien,¿podrias poner el dibujo del patrón de corte y las medidas? me encantaría poder hacer uno, pero no tengo ni idea de las medidas, gracias, y animo.