Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

torstai 13. lokakuuta 2011

Neulottua / knitted / de tejidos de punto/ di maglia/van ge breide

Kun tuo virkkaaminen ottaa niin voimille...joku oikeankäden jännetuppitulehdus ym...niin ajattelin välillä neuloa. Löysin Veljekset Keskiseltä tuurista erittäin ohutta lankaa, ja päätin virkkaamisen sijasta nyt neuloa...kaulaliinoja, pipoja ja kasseja. Yhdestä väristä sain tehtyä nämä kaikki kolme, mutta kahdesta muusta väristä jäi vielä kassit tekemättä...mutta ovat siis koko ajan tekeillä. Neuloin nämä kaikki nro 1.00 puikoilla. Ehkä ne vähän pienemmät kin puikot olisivat käyneet, mutta kun ne ei  oikeen pysy mun nakkisormilla eli hyppysissä....Jätän ne upeat ja mahtavat ohuella puikoilla kautta koukulla tekemiset niille ihanille nukkekotiystäville, jotka osaavat tehdä niistä aivan upeita nukkekotivaatteita kuin edellisellä synttäripostauksessa oli Sari tehnyt upean puseron ja hameen. Käykää nyt ihmeessä katsomassa, miten mestariteoksia tehdään....:)
Älkää ihmetelkö jos viime aikoina nämä blogin päivitykset ovat jääneet vähemmälle, mutta joulukalenteripakettien ja Jaana joulukalenteripakettien tekemiset ovat tekeillä koko ajan. Yritän välillä jotain tänne laittaa mutta hiljaiseloa tulee varmasti olemaan. 

Sitten vielä....sain tietää että sairastan erittäin pahaa keuhkoahtaumatautia ja allergiaa...niiden sulattaminen on vienyt myös voimia. Keuhkoistani ei ole enää paljoa jäljellä, yritän sillä hapella pärjätä mitä saatavissa itselleni enää on. Ei ole paljoa naurattanut viime aikoina...jatkuva yskä ja kamala hengenahdistus vie voimat, mutta tässä nyt vaan sinnitellään eteenpäin...:(

11 kommenttia:

Iris kirjoitti...

Olet taas ahkeroinut kovasti vaikeuksistasi huolimatta. Voimia sinulle ja aurinkoista syksyä!

Cris Bottaro kirjoitti...

Hei, kaunis hatut ja huivit, nyt nuket ovat hyvin lämmitetty talvisin. suukkoja

Hello, the beautiful hats and scarves, now the dolls will be well heated in winter. kisses

Rosamargarita kirjoitti...

Oh Jaana, what a beatiful sets for the winter.
A hug

Sjoukje kirjoitti...

What a lovely wintersets for the dolls. Now they can go outside without getting a cold.

Hugs
Sjoukje

Fabiola kirjoitti...

Che belli! Io non sono capace di lavorare a maglia ma gli articoli in maglia mi piacciono tantissimo.
Ciao Faby

maribel kirjoitti...

Ooooh!!! Jaana, They are very very beautiful.

Heidi kirjoitti...

Voimia ja siunausta elämääsi. Ja muista levätä, vaikka tuo tekeminenkin on varmasti terapiaa :O)

AinoS kirjoitti...

Pää pystyyn ei saa antaa periksi sairaudelle, ajattele positiivisia asioita ,tee sitä mikä tuntuu hyvältä ja antaa voimia, kuuntele mieluisaa musiikkia. Muista ulkoillakin ja syödä vahvistavia vihreitä ruokia.( Jätä maito pois jos käytät sitä).

Ninni kirjoitti...

Olipa ikäviä uutisia! :( Olen oman läheiseni kautta elänyt keuhkoahtaumataudin alusta loppuun ja tiedän todella, mitä se on. Lähetän erittäin paljon voimia, positiivista energiaa ja kaikkea hyvää sinulle! Ihanaa, että olet kaikesta huolimatta jaksanut mineillä. Nukkeväkeä ei ainakaan kylmä pääse yllättämään :)

miniaturista kirjoitti...

Muy bonitos y prácticos, ya están los personajes equipados para el invierno.
Un abrazo
Maite

Tilkkutiina kirjoitti...

Hei Jaana!Postitin tänään joulukalenteri "luukut"