Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

maanantai 23. toukokuuta 2011

Crocheted pillows / virkattuja tyynyjä nukkekotiin

Kyllä oli kovan työn takana että sain nuo tyynyt virkattua nukkekotiin....kun ensin alko pistelemään sormenpäitä ja sitten puutu kaikki sormet ja sen jälkeen koko oikea käsi oli niin puuduksissa...mutta yritin sinnitellä loppuun asti.

Tuon virkatun päiväpeitteen olen tehnyt jo aikaisemmin ja tänään siis sain valmiiksi nuo kolme merihenkistä tyynyä. Enpä nyt tiedä kenelle nämä menee vai annanko kenelläkkään, mutta tulipahan tehtyä.....7 kommenttia:

Maria Ireland kirjoitti...

Your little pillows are so sweet. They look good on that bed. Well done. :)

Rosamargarita kirjoitti...

Tus cojines son perfectos para esa cama!
Un abrazo

Taina kirjoitti...

Sinnikkyys kannatti, kerrassaan upea lopputuolos:D Mitä lankaa olet näissä käyttänyt?! En kyllä tiedä, kestääkö oma käteni lainkaan nuiden minijuttujen virkkausta...

Fabiola kirjoitti...

Fantastic work!
Bye Faby

Heidi kirjoitti...

Upeita ovat, mutta oletko tehnyt liikaa kun tuollaisia oireita, niskat voi olla jökissä nimim. hoitaja minussa heräsi :O))

Jaana kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne :)
Olen käyttänyt näissä Novitan virkkauslankaa.
Ja mulla on todellakin niin niska ja hartiat kipeänä, että tuntuu ettei mistään tule enää mitään. Pääkin puutuu välillä kun verenkierto heikkenee. Olen yrittänyt voimistella ja tehdä vaikka mitä, käynyt hierojalla mutta aina vaan olen niin jumissa. Kamalaa, kun haluaisi tehdä vaikka mitä minejä, mutta kun ei pysty. Mobilattia menee runsaasti tällä hetkellä....
jaana

Taina kirjoitti...

Lue edellisestä kohdasta viesti jos et ole huomannut. Nukkekoti Jie