Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

My Vintage Style Shop is completed. Welcome to my shop :)

No niin....aloitin maalauksen ruskealla akryylimaalilla niin kuin olin suunnitellutkin. Sitten nämä muut osat oli tarkoitus maalata híeman vaalealla ruskealla maalilla. Menin sekoittamaan mun ainoaan hiekanväriseen maalin tätä ruskeaa että saisin sen vaaleamman sävyn....Mutta kun aloitin maalaamaan sekoituksen jälkeen niin väri näyttikin aivan joltain muulta kuin vaalean ruskealta. Ja kun katsoin mun maalivarastoon, niin siellä olisi ollut jopa kaksi purkkia juuri sen väristä maalia kuin halusinkin....joten se hiekanvärinen maali on nyt pilalla kun siellä on aika runsaasti sitä tumman ruskeaa...Joten menin tämän kaupan julkisivun maalauksen kanssa selaisen pidemmän kaavan mukaan. Ja kun se sekoitus näytti vähän liilan väriseltä sitten loppujen lopuksi niin sutaisin sinne sun tänne kullanväristä akryylimaalia.

Sen jälkeen hioin aika kovalla kädellä, jotta julkisivu näyttäisi vanhan ja kuluneen näköiseltä.

Tässä nyt kuvia maalauksesta.
Maalasin sit tumman harmaalla tätä ulkoaluetta.Ovet ova paikoillaan. Tervetuloa ostoksille!!!Verhot ompelin Tildakankaasta jota olen tilannut täältä.

Kaupan nimen tulostin vaan valkoiselle paperille.Heidiltä olen saanut näitä tiilenpaloja ja nyt niille löytyi oikea paikka.Puun olen ostanut Minimaailmasta.

Tein kukka-asetelman toiselle puolelle. Jalusta on minimaailmasta ja myös nuo kukat. Muut kukat olen tilannut täältä.

Nämä pienet kivet olen osatanut Tuurista Veljekset Keskiseltä. kivet ovat oikeasti kukka-asetelmiin tällaisia koristeita.2 kommenttia:

Tilkkutiina kirjoitti...

Tosi kivan näköinen!!Aurinkoisia kevätpäiviä.Lähetin sinulle sähköpostia

Heidi kirjoitti...

Jopas olet saanut hienoa aikaan jälleen kerran. Tuo maalaus näyttä ihan hyvältä ja hienoa että sait tiilille käyttöä...Ja noi keskisen kivet on vielä kuin nenä päähän :O))