Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Jaanan Nukkekoti - Nukkekoti Vanharoosa

Sivut

tiistai 30. marraskuuta 2010

Astiakaappi

Tilasin jokunen aika sitten FinnAimosta nukkekotituotteita ja eilen illalla maalasin tämän astiakaapin vanhanajan vihreällä ja hioin reunoja myös. Ihan hyvä siitä tuli ja tämä menee sitten Nukkekoti Vihervillan keittiöön.


*****************************************************************
Tiedoksi; kaikki joulukalenteriswap-paketit sekä Jaanan joulukalenteripaketit ovat viety postiin. Huomenna saa hakea postista ne joille olen sähköpostilla antanut paketin koodin.
Jos on jotain ongelmaa tai muuta epäselvää, ottakaa yhteyttä sähköpostillaJoululuukkujen avaaminen alkaa huomennaHuomenna sitten alkaa luukkujen aikaiseminen...kyllä se jännittää joka vuosi yhtä lailla :)
Tämän vuoden joulukalenteriswapissa kanssani on mukana


     Heini


eli minä olen tehnyt kaikille kolmelle 24 luukkua ja he ovat tehneet minulle. Joten minulla riittää jännittävää jouluun asti kolmen kalenterin luukkujen avaamisessa.

Sitten on Jaana joulukalenteriswap eli olen mukana aika monen kanssa kalenteriluukkujen tekemisesä. Linkitän joka päivä tänne keneltä olen saanut luukun.

Tiedoksi: luukkuja on tänä vuonna ollut niin paljon, etten ole ottanut yhdestäkään kuvia, joten linkitän jokaisen blogiin aina, jotta voitte käydä siellä katsomassa mitä olen heille antanut joka päivä.

maanantai 29. marraskuuta 2010

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Enkelikassit

Tein muutaman enkelikassin nukkekotiin ja lahjaksi nukkekotiystäville. Sinäkin voit printata enkelikassit täältä.

perjantai 19. marraskuuta 2010

Kirjahylly nukkekodin oleskeluhuoneeseen


Minimaailmasta ostin tämän kirjahyllyn puuvalmiina ja maalasin sen maitokeraman väriseksi. Muutkin Nukkekoti Kirvesmäen oleskeluhuoneen kalusteet kunten nojatulit ja sohva ovat samanvärisiä. Kirjahyllyn vieressä on seinäkoriste jonka olen tehnyt jo aikaisemmin.  
Tässä kuvia huoneesta....

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Maalausta ja muuta mineilyä nukkekotiin


Minimaailmasta ostetut kultaiset kehykset maalasin tai tuputtelin päälle vaan antiikinvalkoista maalia niin että alta näkyi vielä vähän kultausta. Puuvalmiin peilin maalasin myös antiikinvalkoisella akryylimaalilla ja laitoin kultamaalia vähän sinne sun tänne.Leveistä askartelutikuista tein tällaiset laatikot ja niihin liimasin sitten oksia mitä löytyi oman kodin tekokukasta. Vielä yhden joulukranssin sain aikaiseksi ja punainen pieni käsilaukku menee Nukkekoti Kirvesmäen Annikki mummulle.

Pöytä ja tuoli nukkekodin työhuoneeseenTilasin Minimaailmasta puuvalmiin työpöydän ja tuolin ja tänään sain ne sitten maalattua viimeinkin. Ne löysivät paikkansa Nukkekoti Kirvesmäen ylimmäisen kerroksen työhuoneesta jonne olin ne alunperin ajatellutkin laittaa. Joten tässä vähän kuvia huoneesta.
Nukkekodin 4.kerroksen uudet huonekalutNukkekoti Kirvesmäen ylimmäisen kerroksen eteinen/aula  sai uudet kalusteet eli kaksi tuolia ja pöydän.

Tässä kuvia huoneesta.....