Lukijat

maanantai 5. lokakuuta 2009

Seinäjoen käsityömarkkinat 2009


Tässäpä muutama kuva Seinäjoen Käsityömessujen yhteydessä olevasta nukkekotijaostosta. Oltiin kaikki niin tiiviisti yhdessä ja ihanaa kun tapasin paljon blogituttuja.
 
 
 
 
Kuvassa Heidi Saarepää Tiffany- tuotteiden kanssa. Heidi on aivan ihana ihminen ja iso kiitos kuuluu hänelle, joka sai järjestettyä meille tällaisen mahtavan tilaisuuden tulla myymään ja esittelemään omia nukkekotituotteita.
 

 
 
Heidiä haastateltiin lauantaina ja sunnuntain Ilkassa oli hienoja kuvia ja mukavaa luettavaa. 
 
 
OSTOKSET MESSULTA
 

 
Satakunnan hurahtaneiden kerhosta ostin Kerttu Raunelalta tämän upean nurkkaan laitettavan takan ja sinne saa valot ja Kertulta vielä muutama kudottu räsymatto. Hienoja.
 
 
 
Heidin pöydästä löytyy aina kaikkea kivaa mutta tälla kertaa en ostanut Tiffany-tuotteita, vaan ostin muutaman astian ja saunaan kiulun. Juteltiin heidin kanssa että mistä saa vielä löylykauhan ostamaani kiuluun.
 
 
 
Tämä sivustavedettävä sohva on kyllä mahtava tekele!!
 
Edessä on Tiinan virkkaama valkoinen pitsiliina. Tiina oli mun vieressä messuilla ja juttua lensi vähä väliä. Kiitos Tiinalle ihanasta seurasta :)
 
 
Johannan (Järvenpää) pöydästä löysin upean Bonsaipuun ja ilmeisesti hänen äitinsä oli tehnyt sitten ne loput, mitä ostin eli liina, hyllykkö ja neulontakori.
 
Ja iso kiitos Johannalle, joka osti minulta nukkekodin. Se meni nyt uuteen kotiin
 
 
 
Tästä kankaasta tulee ihanan pieniä jouluaiheisia tyynyjä, joita teen sitten Joulumarkkinoille Seinäjoki Aareenalle.
 
 
 
Tämän kirjan sain messualueelta hintaan 17.60 €, jota myi sellainen firma kuin Euro Publications.
 
Kirjassa on paljon ristipistotöitä nukkekotikokoon.
 

Ei kommentteja: